Selecteer een pagina
Dank je wel!

Bedankt voor het invullen van de klimaatstressmeter! Deel de klimaatstressmeter met je vrienden, familie en collega’s!

Deel via WhatsApp
Deel via e-mail
Deel via LinkedIn
Deel via Facebook
Deel via X (Twitter)

Join een commissie!

Milieudefensie Jong heeft drie commissies: het campagne-team, het communicatie-team en het community-team. In een commissie vergader je ongeveer eens in de twee weken met je team. Daarnaast heb je je eigen taken en projecten. In totaal ben je dus minstens zo’n twee uur per week bezig.

In het campagne-team denken jullie bijvoorbeeld samen na over een vette actie tijdens de vergadering, en ga jij later in de week aan de slag om een vette banner te maken. Of je brainstormt met het communicatie-team over een geniaal perspectief op de voedselsector, en werkt dat zelf uit tot een artikel. En het community-team denkt na over welke onderwerpen spelen onder jongeren, zodat jij een coole training kan organiseren om zo veel mogelijk jongeren te bereiken!

Bestuurslid communicatie

Join de hulptroepen!

Heb jij een specifieke skill? Of wil je die leren? Designen, schrijven, websites bouwen, trainingen geven: alles is welkom!

Als onderdeel van de hulptroepen, krijg je af en toe een opdracht van een commissie. Als het communicatie-team bijvoorbeeld een vette post nodig heeft voor Instagram, maar de fijne kneepjes van Photoshop niet onder de knie heeft. Dan kom jij te hulp schieten!

Je bepaalt natuurlijk zelf of je een opdracht wil uitvoeren of niet. Maar het is fijn als je een paar uurtjes per maand beschikbaar hebt!

Ben jij onze redder in nood? Meld je dan direct aan!

 

Foto van een protest met een protestbord met de tekst 'there is no planet b'

Join de family!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vette acties, trainingen of borrels? Word dan onderdeel van de Milieudefensie Jong family!

Via Whatsapp, Discord en mail houden we de family op de hoogte van alle events die de commissies organiseren. Kom een keer kennismaken met leeftijdsgenoten op een borrel, loop mee met de klimaatmars of leer in een training wat klimaatrechtvaardigheid nou precies betekent.

Met meerdere events per maand, is er altijd wel iets leuks om bij te zijn voor de family! Meld je meteen aan om op de hoogte te blijven. Of join onze Whatsapp broadcast.